Cazare

cayare

Pensiunea Maia

 

pensiunea-maia-uricaniPensiune „Maia“ – este situată în Uricani, judeţul Hunedoara, la aproximativ 1 km de centrul oraşului Uricani – poartă de intrare în munţii Retezat.
Fiind amplasată la marginea DN 66A oferă turiştilor numeroase posibilităţi pentru a cunoaşte şi admira frumuseţile şi obiectivele turistice din împrejurimi.

Este locul ideal pentru a petrece căteva zile de neuitat în oraşul Uricani şi un punct important de plecare în scurte escapade în împrejurimile acestuia – Cheile Balomir, Cascada Balomir, Cascada Bulz, Cascada Sterminos, Peşterile de pe valea Balomirului, Muntele Tulişa şi Troiţa de pe muntele Tulişa, Creasta munţilor Vâlcan, Vf. Şigleu şi Troiţa de la muntele Şigleu sau vizitarea stânelor de oi sau vaci unde puteţi trăi clipe de neuitat alături de ciobani şi mioare, în liniştea muntelui, apoi puteţi degusta produsele realizate de aceştia la stâne.

Dacă sunteţi sportivi, puteţi practica alpinismul şi escalada în Cheile Balomirului, puteţi să vă daţi cu mountai-bike-ul pe traseele pe care vi le-am propus sau să practicaţi turismul montan pedestru pe traseele ce au punct de plecare oraşul Uricani.

Pensiunea „Maia” vă va surprinde cu evenimentele ce le  maia2organizează:

 • serile de sâmbătă petrecute alături de solişti locali sunt de neuitat;
 • nedei momârlăneşti;
 • petreceri de Crăciun, Anul Nou, Ziua femei, Ziua Copilului, Ziua Minerului,
 • nunţi;
 • botezuri;
 • zile onomastice.

Pentru orice eveniment pensiunea „Maia” va pune la dispozitie o sala de evenimente cu o capacitate de aproximativ 120 de persoane.

Oferte cazare:

9 camere twin şi duble

Tarife: pensiunea-maia

80 lei/camera – fără mic dejun
100 lei camera – cu mic dejun
100 lei camera cu terasă – fără mic dejun
120 lei camera cu terasă – cu mic dejun.

Contact:

0721 633 338 
sau
Pensiunea Maia

icoane pensiuni 1


 

Pensiunea Fish Valley 

„Fish Valley” este o pensiune modernă de 3 stele, deschisă recent pentru a satisface chiar şi cele mai exigente gusturi.

q3PM5qFSW1egEsbm99sA1594GCCX5cgFAnzpTk1wp1wDb4NH8Wgfjt1XyBRxwGG4N

Amplasată în locul ideal pentru petrecerea concediului , într-un cadru izolat, departe de ochii curioşi ai vecinilor, pe valea pârâului Arcanu, timpul petrecut în această zonă va fi asemuit cu o întoarcere în natura modernă.

Frumuseţea zonei, indiferent de anotimp, precum şi serviciile de calitate, o să vă fac cu siguranta să reveniţi.

Dotată cu camere mari şi spaţioase, mobilate şi decorate într-un stil modern cu influenţe tradiţionale, dau posibilitatea de a petrece vacanţe îndelungate în inima munţilor fără a face însa rabat de  la confortul cu care sunteţi familiarizaţi (WI-FI, televiziune prin cablu, televizoare LCD, piscina, sala de mese, terase,foisor, etc).

Buna calitate, culorile calde şi dotarile funcţionale de ultimă generatie creează o atmosferă primitoare, iar în combinaţie cu natura sălbatică de pe valea Arcanu, frumuseţea glaciară a Peşterii cu gheaţă din Arcanu sau Peştera lui Inczi cu superbele ei speleoteme vor  asigura cadrul ideal pentru a petrece vacanţe perfecte la munte.

 

LBTha2qSYOtpr64eWpCXFOc4CbZBW5eOLK4SsdXdBdNnDrasNyPw9OhwNRQzxbG3x

Natura vie şi bine conservată, aerul proaspat de munte puternic ionizat si ozonat, cu efecte curative, intimitatea dată de lipsa vecinilor, ospitalitatea şi serviciile de calitate sunt doar cateva din atuurile care recomandă ca destinaţie pentru iubitorii de confort în mijlocul naturii acestă pensiune.

Şi fiindcă ştim cât de preţios este timpul dumneavoastra liber, vă invităm să ne vizitaţi şi să profitaţi pe deplin de toate facilităţile pe care vi se pot oferi: restaurant, terasa, foişor, piscină, sală divertisment, sală de conferinţe, foc de tabară, parcare supravegheată cu camere video.

Plimbările pe valea pârâului Arcanu sau în jurul Lacului de la Valea de peşti, aflat în imediata apropiere, vă vor încărca cu energia naturii pentru o perioadă lungă de timp, făcându-vă să visaşi aceste meleaguri prea puţin cunoscute şi să vă facă să reveniţi la „Pensiunea Fish Valley”.

 

Uricani_poza_Page_36_Image_0008

Oferte cazare:

 • 6 camere duble
 • 4 apartamente

Tarife: 

 • 175 lei camera
 • 210 lei apartament

Reduceri tarif grup: 10% pentru minim 6 camere

 

Contact:

0744 52 84 30
sau
Pensiunea Fish Valley

icoane pensiuni 1

 

 

 


 

Vila Bilugu

 

bilugu

Situată la 4 km de oraşul Uricani, în zona Bilugu, este locul perfect pentru petrecerea timpului liber, a concediului, a weekend-urilor sau a sărbătorilor.

Vila Bilugu pune la dispoziţia turiştilor sală de festivităţi pentru petreceri, aniversări sau team-building.

Vă puteţi petrece timpul liber hoinărind pe dealurile şi culmile din jur, unde puteţi vedea: Cascada Firizoni, Canionul Firizoni, Baba din Firizoni, Stână din Bilugu sau dacă este anotimpul fructelor de pădure vă puteţi delecta, gustând afinele, zmeura, merişoarele şau murele ce abundă în zonă.

Fiind într-o zonă rurală să nu vă mire ospitalitatea momârlănească. Aici puteţi gusta produse tradiţionale din bucătăria momârlanilor: plăcinte de cartofi, sloi de oaie, curechi sau cine ştie ce minune a bucătăriei locale.

 

21432780_125600604757780_7162152713621767407_n

 

De asemenea puteţi practica speoturismul, vizitând peşterile din apropiere: Peştera din Piatra Topliţei situată la izvorul pârâului Topliţa, Peşterea Urşilor, Peştera Salamandrelor, Bisericuţa, Peştera cu nisip din Valea de Brazi, Peştera Mare şi Avenul din Dodoconi, Peştera Murgului şi Peştera Haiducilor din Arsa sau Peştera lui Inczi şi Peştera de Gheaţă din Arcanu.

O plimbare plăcută şi relaxantă poate fi realizată la Barajul de la Valea de peşti, loc mirific unde veţi simţi că vă contopiţi cu natura.
Pescarii îşi pot încerca priceperea la prinderea păstrăvului pe pârâul Bilugu, în râul Jiul de Vest sau în Lacul de la Valea de peşti.

Puteţi realiza plimbări cu mountain-bike-ul prin parcurgerea circuitelor existente.

 

21432966_125598644757976_6244023656262398827_n

 

Ofertă cazare:

 • 11 locuri de cazare
 • 4 dormitoare
 • livingroom
 • bucătărie
 • sală cu masă de tenis
 • Parcare 8 locuri

 

Contact

0722 349 034

icoane pensiuni 1

 

 

 


 

Pensiunea Retezat – Câmpu lui Neag

Dacă sunteţi hotărât să vă petreceţi concediul sau sfârşitul de săptămână, împreună cu familia sau cu prietenii, într-un cadru relaxant şi pitoresc, departe de stresul cotidian, dar nu ştiţi unde? Încercaţi la Pensiunea Retezat, o pensiune modernă, clasificată cu 4 stele, cu dotări şi facilităţi care satisfac chiar şi cele mai exigente gusturi. Frumuseţea zonei (indiferent de anotimp), liniştea şi aerul curat vă vor face să reveniţi cu siguranţă!

p retezat

Situată la poarta de intrare în Parcul Naţional Retezat, în localitatea Câmpu lui Neag din judeţul Hunedoara, pensiunea se mândreşte cu excelentele condiţii de cazare, o piscină modernă, păstrăvărie proprie şi un cadru natural de vis.

slide4Accesul se face dinspre Petroşani sau dinspre Târgu Jiu, pe DN66A, pe traseul Vulcan – Lupeni – Uricani – Câmpu lui Neag (circa 40 km). Din satul Câmpu lui Neag, tot pe DN66A, se mai parcurg circa 2 km până la pensiunea Retezat.

Camerele elegante şi spaţioase, apartamentul de vis, piscina la standarde europene, păstrăvăria proprie, peisajul de nedescris, toate sunt aici doar pentru dumneavoastră!

Turistul are la dispoziţie: 12 camere de câte 2 locuri, 2 camere de câte 3 locuri, 1 apartament, piscină, păstrăvărie, restaurant, terasă, două parcuri de aventură, perete de căţărare, pistă de tubing, plimbări cu trăsura, echitaţie, loc de joacă pentru copii, traseu tematic, teren de tenis, foişoare (filigorii), parcare auto proprie, internet wireless.

Pensiunea-RETEZAT-Cazare-Retezat-Parang-492f94bc2807-612-999-1-85

Tarife:

Cazare: între 100 şi 120 de lei / noapte pentru camere (în funcţie de numărul de zile de cazare) şi 160 de lei / noapte pentru apartament. Check-in-ul se face după ora 16:00, iar check-out-ul până în ora 12:00.

Plimbare cu calul în manej, cu însoțitor:
– 5 minute – 10 lei
– 15 minute – 20 lei
– 40 minute – 50 lei
Plimbare cu trăsura (5 locuri): 30 minute – 25 lei/persoană. Minim 100 lei/plimbare.

Piscina:
Adulţi – 15 lei intrarea (de Luni până Duminică), gratuit pentru turiştii cazaţi la Pensiunea Retezat.
Copii – 10 lei intrarea (de Luni până Duminică), gratuit pentru turiştii cazaţi la Pensiunea Retezat.

Parcul de aventura: 10 lei/tură, reducere 50% pentru turiştii cazaţi la Pensiunea Retezat.

Teren tenis: 15 lei/oră, gratuit pentru turiştii cazaţi la Pensiunea Retezat.

Tubing: 20 lei/oră.

Cățărare panou: 10 lei.

Traseu tematic:
– 7 lei / copil, 5 lei pentru turiştii cazaţi la Pensiunea Retezat.
– 15 lei / adult, 10 lei pentru turiştii cazaţi la Pensiunea Retezat.

5

Trasee turistice în Retezatul Mic, însoţiţi de ghid autorizat:
– grupuri peste 10 persoane: 75 lei / persoană / traseu,
– grupuri între 4 şi 10 persoane: 100 lei / persoană / traseu.

La cerere, organizăm excursii de o zi în Retezatul Mare, cu vizitarea lacurilor glaciare din Munţii Retezat.

Biciclete: gratuit, doar pentru turiştii cazaţi la Pensiunea Retezat.

Parcul de aventură Părăul Negru

Pentru ca dorim să vă surprindem cu ceva nou, iubitorilor de aventură și adrenalină, li s-a pregătit cel mai frumos parc de aventură din țară!

Suspendate deasupra Pârâului Negru, atelierele de echilibru (cum sunt scările sau bârnele cu lanţuri), prinse în stâncă și tiroliana vă provoacă la curaj, într-un peisaj mirific. Lungimea totală a parcului este de 388m. Înălțimea maximă atinge 23,5m. Parcul este împărțit în 3 secțiuni. Toată lumea este asigurată cu carabine, hamuri şi căşti de protecţie. Este interzisă urcarea pe poduri fără supraveghere și echipament corespunzător!

slide11

Căţărare pe stâncă sau pe panou: Adulţi – 10 lei, copii – 5 lei.

Tarife:
– Nivel 1: 20 lei
– Nivel 2 sau 3: 30 lei
– Nivel 2 și 3: 45 lei
– Tiroliană: 10 lei
– Cățărare stâncă: 10 lei

Parcul este deschis zilnic, între orele 10 şi 17, pe bază de programare la telefon: 0723.972.000.

Contact

0722 538 551
sau
Pensiunea Retezat

icoane pensiuni 1

 

 

 


 

 

Casa de vacanţă Cristina – Câmpu lui Neag

 

cazare_460962_598717724

Casa de vacanţa „Cristina” este situată la poalele muntilor Retezat, în satul Câmpu lui Neag, localitate întemeiată de vestitul haiduc Neag în secolul XV.
Casa de vacanta „Cristina” este o constructie cocheta, înconjurată de verdeţă şi inundată de lumină, amplasată pe terenul unei gospodării familiare, dar care dispune de toată independenţa şi confortul pentru o vacanţă excepţională.

La parterul cladirii se afla bucătăria (cu toate dotarile necesare prepararii si servirii meselor), precum şi un loc de servit masa, iar la etaj un dormitor unde pot fi cazate până la 5 persoane.

Accesul auto este deosebit de usor, drumul fiind asfaltat până la Casa de vacanta „Cristina”.

De aici puteţi face o mulţime de excursii şi plimbări, perpedes, cu maşina sau cu mountain-bike-ul.

cazare_460960_645652127

 

Puteţi vizita peşterile din Retezatul Mic (Calcaros) în număr de peste 500, de diferite lungimi şi grade de dificultate, cascadele de pe Valea Mării şi Lazăru, puteţi practica canioning pe Cheile Buţii sau canionul Valea Mării, iar pescarii pot petrece momente de neuitat cu drilurile peştilor din Lacul de la Câmpu lui Neag sau de pe râul Jiul de Vest.

Bucătăria şi produsele tradiţionale vă vor încânta după ce o să le gustaţi, iar obiceiurile zonei vă vor amintii de vechi tradiţii româneşti.

Ofertă cazare:

 • Cazare fără masă
 • Unitatea se închiriază unui singur grup.
 • Avans la rezervare: 50%.

Tarif

50 lei/noapte/persoană

Unitatea se închiriază doar integral. Prețul de închiriere integrală pentru 3 nopți unui grup de 6 persoane este 900 lei. Un numar mai mic de persoane va achita tot 900 lei.

Contact

0726 462 235

icoane pensiuni 1

 

 


 

 

Cabana Mihai – Câmpu lui Neag

 

cazare_291454_2522767417

Cabana Mihai este amplasată la intrarea în Parcul Naţional Retezat, într-un cadru natural specific, pe malul pârâului Lazăru.

Este locul care vă poate oferi liniştea necesară pentru relaxare şi pentru petrecerea unei vacanţe sau a unui week-end de vis.

Cabana dispune de mai multe locuri de cazare structurate astfel:

 • 3 cabane cu cate 6 locuri
 • o cabana cu 14 locuri

Accesul se realizează cu maşina, de la DN 66A (care va lega Petrosaniul de Baile Herculane) la intersecţia cu pârâul Lazaru se face dreapta pe drumul spre cabana Buta (cca 600m).

Este locul ideal de unde puteţi vizita ramura sudică a munţilor Retezat, parcurge creasta Piule – Pleşa, admira Cascada Lazărul şi Cascadele de pe valea Mării, Cheile Buţii, multitudinea de peşteri de diferite grade de dificultate sau puteţi să vă încercaţi norocul, pescuind la păstrăv pe pârâul Lazăru.

cazare_357231_3824667914 

Oferte cazare:

 • cameră dublă – 11
 • cameră 4 locuri – 2

Tarife: 

 • cameră dublă – 120 lei / noapte
 • cameră 4 locuri – 240 lei / noapte

Contact

0731 575 882

icoane pensiuni 1

 

 

 


 

 Pensiunea Lazăru

Amplasată la intrarea în Parcul Naţional Retezat, într-un cadru natural specific, Pensiunea Lazarul vă oferă liniştea necesara pentru relaxare şi pentru petrecerea unei vacanţe sau a unui week-end de vis.

img_406

Modernă, confortabilă şi elegantă, prin condiţiile pe care le oferă, Pensiunea Lazărul răspunde cerinţelor dumneavoastră de vacanţă.

Localizată pe pârâul Lazăru, înconjurată de păduri de brad şu fag, este locul unde aerul curat de munte şi susurul pârâului Lazăru, vă vor delecta sejururile, iar culmile înalte a ale Vârfului Piule cu 2. 081 m, urmat de Vârful Scorota, cu 2. 080 m şi Vârful Piatra Iogovanului, cu 2. 014 m vor privi timpul petrecut în această zonă.

 

 

Aşezată într-o zonă cu un imens potenţial carstic, un paradis al alpiniştilor dar şi al speologilor, fiindcă oferă o adevarată reţea de peşteri, izvoare, cascade şi baraje naturale, pensiunea Lazăru este un loc ideal si pentru iubitorii sporturilor extreme.

img_428

Oferte cazare:

 • cameră single – 1
 • cameră dublă – 4
 • camere triple – 1
 • cameră 4 locuri – 3

Tarife: 

 • cameră single – 60 lei/ noapte
 • cameră dublă – 75 lei/noapte
 • cameră triplă – 100 lei/noapte
 • cameră cvadruplă – 120 lei/noapte
 • toată pensiunea – 1.500 lei

Contact

0722 782 283

icoane pensiuni 1

 

 

 


 

 

 Complexul Turistic Cheile Buţii

Complexul Turistic Cheile Buţii este un stabiliment de suflet aşezat la Poarta Sudică de intrare în Parcul Naţional Retezat, rezervaţie naturală a biosferei, una dintre cele mai frumoase arii protejate ale Europei. Situată la o altitudine de aproximativ 900m, în apropierea Cheilor Buţii şi a drumului naţional 66A, care leagă oraşul Uricani de staşiunea bimilenară Băile Herculane, locaţie pentru prietenii Retezatului, primul popas pe binecunoscutul traseu turistic: Cheile Buţii – Cabana Buta – Lacul Bucura – Şaua Bucurii – Cabana Genţiana – Cabana Pietrele sau mai nou, cunoscut ca şi Calea Lupilor.

Complex Cheile butii

Complexul are o capacitate maximă de 110 locuri în cele 3 cladiri dispuse triunghiular – Cabana Cuibul cu Dor, Cabana Poiana Soarelui şi Vila Prietenilor. Restaurantul Cheile Buţii poate găzdui 250 de oaspeţi şi dispune de un meniu extrem de bogat şi variat care poate satisface mofturile culinare ale celor mai pretenţioşi musafiri.

 

Cabana Cuibul cu dor ***

Este clădirea centrală a Complexului găzduind recepţia, restaurantul şi terasa .

DSC_2694

La etaj sunt 12 camere duble matrimoniale dotate cu băi proprii, TV, minibar. Accesul in camere se face dintr-un balcon acoperit ce înconjoară clădirea, amenajat cu măsuţe şi scaune

Tarife cazare:

Camera single – 110 lei/zi/mic dejun inclus
Camera dublă – 130 lei/zi/mic dejun inclus
Camera single – 130 lei/zi/demipensiune
Camera dublă – 210 lei/zi/demipensiune

 

 

Cabana Poiana Soarelui ***

Cabana Poiana Soarelui este cea mai mare cabană a complexului, cu o capacitate de cazare de 65 de locuri în 27 de camere duble, triple şi cvadruple

cheile_butiiCamerele sunt spaţioase şi luminoase, oferind musafirilor un confort sporit şi multă linişte.
Sala de conferinţe, situată la etajul 1 al acestei cabane, poate gazdui până la 40 de persoane şi este dotată cu videoproiector, ecran proiecţie şi flipchart.

Tarife cazare:

Camera single – 130 lei/zi/mic dejun inclus
Camera dubla – 160 lei/zi/mic dejun inclus
Camera tripla – 210 lei/zi /mic dejun inclus
Camera cvadrupla – 240 lei/zi/mic dejun inclus

Camera single – 150 lei/zi/demipensiune
Camera dubla – 240 lei/zi/demipensiune
Camera tripla – 330 lei/zi/ demipensiune
Camera cvadrupla – 400lei/zi/demipensiune
Pat suplimentar în camera – 30 lei/zi/mic dejun inclus şi 50 lei/zi/demipensiune.

 

Vila Prietenilor ***

Vila Prietenilor este o cabana mică şi cochetă care găzduieşte 5 apartamente de 3 şi 4 locuri cu balcon.
IMG_20160404_144354Oaspeţii acestei cabane se pot bucura de intimitatea şi liniştea unei curţi exterioare proprii.

Tarife cazare:
Apartament ocupare în regim dublu – 160 lei/zi/mic dejun inclus
Apartament 3 locuri – 210 lei/zi/mic dejun inclus
Apartament 4 locuri – 240 lei/zi/mic dejun inclus

Apartament ocupare in regim dublu – 240 lei/zi/demipensiune
Apartament 3 locuri – 330 lei/zi/demipensiune
Apartament 4 locuri – 400 lei/zi/demipensiune

 

 

Contact

0755 666 000
sau
Cheile-butii

icoane pensiuni 1


 

Camping Valea Iarului – Câmpuşel

 

DSCN0821

Se află localizată la Câmpuşel, lângă DN 66A,  în apropierea Casei de vânătoare Câmpuşel, pe malul drept al Jiului de Vest, sub falnicele creste ale Iorgovanului, în poiana de la intrarea în valea Iarului, departe de zgomotul masinilor, între munţi, sub cerul liber si doar la câtiva km de oraşul Uricani.

Este o tabără inedită, cu corturi suspendate pe punţi din lemn, iar locatia pare desprinsă din poveşti, iar turiştii careo vizitează vor avea parte de tot ce le poate oferi natura şi, dacă au noroc, vor vedea chiar animalele din pădure.

În poiana din Valea Iarului turiştii vor putea să aleagă unul din cele 7 corturi suspendate pe punţi din lemn, iar serile le pot petrece la un foc de tabără.

iarului

O locație cu o panoramă superbă, în mijlocul naturii, cazare în 7 corturi de LUX dotate cu 3 paturi de o persoană (twin). Toate cele 7 corturi sunt dotate cu încălzire.
Ca și dotări turiştii au la dispoziție o sala de mese în natură, 4 băi, 6 dușuri.
Campingul este dotat si cu un bar complet utilat pentru preparare și servire.

Campingul din Valea Iarului este punctul de plecare spre mai multe trasee turistice montane:

 • spre Vf. Iorgovanu
 • spre cumpăna apelor Jiu – Cerna
 • spre Valea Soarbele, locul de unde izvorăsc Jiul de Vest şi Cerna
 • spre Vf. Oslea
 • spre peşterile şi avenele din zonă.

Contact

0722 565 726


 

Unităţi de cazare la distanţă mai mare de 16 km

Staţiunea turistică Straja
Staţiunea turistică Straja este localizată în judeţul Hunedoara, la o altitudine de 1445 de metri, pe versantul nordic al  Munţilor Vâlcan, în zona Valea Jiului, la aproximativ 8 km de municipiul Lupeni şi 18 km de oraşul Uricani.
1 În Staţiunea turistică Straja sunt amenajate 12 pârtii de schi, fiecare fiind echipată cu instalaţie de transport pe cablu (teleschi, tetescaun, telegondolă). Cinci dintre acestea beneficiază şi de instalaţie de nocturnă, făcând astfel posibilă utilizarea pârtiilor până seara târziu. Sunt întreţinute cu ajutorul utilajelor de bătătorit zăpada, ratrak-uri, pentru a le menţine în condiţii cât mai bune de schi. Prin cele 12 pârtii de schi, staţiunea turisticăStraja însumează aproximativ 26 km de domeniu schiabil. Din aceştia, 20 km pot fi  acoperiţi cu zăpadă artificială. Cele 11 instalaţii de transport pe cablu asigură accesul la toate pârtiile din staţiune. Datorită construirii telegondolei şi a telescaunului de pe Vf. Straja, apar pârtii noi, cea mai lungă fiind Pârtia Straja, cu o lungime de 8,1 km. În sezonul 2016-2017 am inaugurat telescaunul de pe Pârtia Constantinescu, iar din sezonul 2017-2018 vă așteptăm cu un nou telescaun, în locul teleschiului 2.
bogdan
Accesul spre Staţiunea turistică Straja se poate face cu telegondola din orașul Lupeni, zona Brăița (vezi indicatoarele de pe bulevardul principal). Se urcă cu telegondola o diferență de nivel de 593m și o distanță de 2536m. O altă varintă de acces este drumul județean asfaltat, dat în folosință în anul 2007, cu o lungime de 8km.

Ce este plăcut la Straja?

 • diversitate la schi şi snowboard datorită numărului mare de pârtii.
 • prețuri accesibile și servicii de calitate.
 • diferența mare de nivel a pârtiilor.
 • evoluția acestei stațiuni. Într-un timp scurt a reușit să devină o importantă destinație de schi din România prin mărirea suprafeței schiabile, calităţii pârtiilor și îmbunătățirea serviciilor turistice.
 • peisaj extraordinar spre valea Jiului de Vest.

Staţiunea turistică Straja are un bogat calendar în evenimente:

 • Cupa Baloo
 • Cupa Comexim
 • Festivalul Oamenilor de zăpadă
 • Drumul Crucii
 • Nedeia Sânzienelor
 • Măsuratul oilor
 • Transylvania Downhill
 • Straja MTB Trails
 • Colindul Crailor.

icoane pensiuni 3

 

 

 

 

 

 


 

Complex Montana

 

about7
Complexul Montana, clasificat cu 3 stele, este situat în munţii Vâlcan, la 1367m altitudine, în Staţiunea Turistică Straja, lângă staţia de întoarcere a telegondolei.
Fiecare cameră beneficiază de grup sanitar propriu, apă rece şi caldă permanent. Masa se poate servi în unul din cele două restaurante. Mai avem pentru dumneavoastră internet wireless, tenis de masă, filigorie cu terasă, instalaţii de teleschi cu nocturnă, centru închirieri echipament schi, cursuri de schi.

Complexul Montana este principalul organizator al evenimentelor ce se desfăşoară în Staţiunea turistică Straja: Cupa Comexim, Cupa Baloo,

straja

Tarife cazare:
1 decembrie – 31 martie
Cameră dublă: 120 lei / cameră / noapte
Cameră dublă premium: 160 lei / cameră / noapte
Pentru turiştii care stau mai multe zile, preţurile sunt negociabile.
Reducerile se fac doar în timpul săptămânii.

1 aprilie 2017 – 30 noiembrie 2017
Cameră dublă: 80 lei / cameră / noapte
Cameră dublă premium: 120 lei / cameră / noapte
Pentru turiştii care stau mai multe zile, preţurile sunt negociabile.
Reducerile se fac doar în timpul săptămânii.
Ziua hotelieră începe la ora 14:00 (ora la care camera poate fi ocupată / check-in). Ziua hotelieră se termină la ora 12:00 (ora la care trebuie eliberată camera / check-out).

Contact

0722 780 615
sau
Cabana Montana


 

Cabana Edelweiss

 

12250044_1011232765563939_5772679727558696930_n

Cabana Edelweiss se afla în apropierea Telescaunului nr. 2, în partea superioară a Staţiunii turistice Straja, lângă vechea cabana Straja.
Se află situată într-o minunata pădure de brazi, un zonă fermecătoare, locul de unde iubitorii experimentaţi ai schiului şi snowbordingului zburdă pe cele mai noi pârtii ale Staţiunii turistice Straja.

Cabana Edelweiss vă asteapta cu căldură, indiferent de vreme sau de anotimp, şi vă invită să vizitaţi unul dintre cele mai frumoase locuri din Romania, Staţiunea Straja.

Dacă aţi ales Cabana Edelweiss, întotdeauna veti fi primiţi cu braţele deschise şi cu zâmbetul pe buze. Ambianţa plăcută, dotările cabanei, precum şi serviciile oferite vor satisface chiar şi dorinţele celor mai pretenţiosi dintre dumneavoastră.

Restaurantul cabanei dispune de 70 de locuri cu meniu traditional, servire à la carte. Este un restaurant cu specific românesc, unde calitatea serviciilor şi a preparatelor este mereu pe primul loc.

asasd

Cabana este structurată astfel:

 • 9 camere duble standard (palier albastru şi cireş)
 • 5 camere duble superioare (palier wenge)
 • 5 camere familii standard (palier albastru şi cireş)
 • 2 camere familii superioare (palier wenge)

Camerele sunt dotate cu pat matrimonial, Tv, baie proprie cu dus, Internet wireless în incinta cabanei.

 

Contact

0748 850 116
sau
Cabana Edelweiss