Agrement

chei

Complexul Turistic Cheile Butii este un stabiliment de suflet asezat la Poarta Sudica de intrare in Parcul National Retezat, rezervatie naturala a biosferei, una dintre cele mai frumoase arii protejate ale Europei. Situata la o altitudine de aproximativ 900m, in apropierea Cheilor Butii si a drumului national 66A (in constructie) care va lega orasul Petrosani de Baile Herculane, locatia noastra este pentru prietenii Retezatului primul popas pe binecunoscutul traseu turistic: Cheile Butii – Cabana Buta – Lacul Bucura – Vf.Peleaga.

Complexul are o capacitate maxima de 110 locuri in cele 3 cladiri dispuse triunghiular – Cabana Cuibul cu Dor, Cabana Poiana Soarelui si Vila Prietenilor. Restaurantul Cheile Butii poate gazdui 250 de oaspeti si dispune de un meniu extrem de bogat si variat care poate satisface mofturile culinare ale celor mai prentiosi musafiri.

Baza sportiva 1 Baza sportiva 2 Paintball 1contactbutii

retezat

Sunteţi hotărât să vă petreceţi concediul sau sfârşitul de săptămână, împreună cu familia sau cu prietenii, într-un cadru relaxant şi pitoresc, departe de stresul cotidian, dar nu ştiţi unde? Încercaţi la Pensiunea Retezat, o pensiune modernă, cu dotări şi facilităţi care satisfac chiar şi cele mai exigente gusturi. Frumuseţea zonei (indiferent de anotimp), liniştea şi aerul curat vă vor face să reveniţi cu siguranţă! Situată la poarta de intrare în Parcul Naţional Retezat, în localitatea Câmpu lui Neag din judeţul Hunedoara, pensiunea se mândreşte cu excelentele condiţii de cazare, o piscină modernă, parc de aventură, păstrăvărie proprie şi un cadru natural de vis.

6 37 48contactretezat